Gustavsberg Takdusj

Viser alle 24 resultater

Gustavsbergs takdusjer er av høyeste kvalitet, både når det gjelder form og funksjon. Takdusjene fås som dusjsett med blandebatterier og som individuelle takdusjer til alle blandebatterier med 1/2″ dusjtilkobling. Gustavsbergs takdusjer finnes i firkantede og runde utførelser og inkluderer en hånddusj med tre funksjoner. Velg den dusjen som passer best til dine behov og ønsker. Det finnes mange varianter, men felles for alle takdusjene er kvalitet, funksjonalitet og ren form.

Les mer

Takdusj rund

Store, ultratynne takdusjer som produserer rikelig med vann for en komfortabel, avslappende og behagelig dusjopplevelse. De tre hånddusjmodusene kombinerer gjennomtenkt funksjonalitet og komfort.

Kvadratisk takdusj

.
En stor, ultrasmal takdusj med rikelig vannstråle som gir en behagelig, avslappende og behagelig dusjopplevelse. De tre hånddusjene kombinerer gjennomtenkt funksjonalitet og komfort.

Logic Round takdusj

.
Dette stilige dusjbatteriet har et innovativt design med grepsvennlige håndtak. Den store takdusjen genererer en generøs vannstråle som gir en komfortabel, avslappende og behagelig dusjopplevelse.

Logic Square takdusj

.
Dette stilige dusjbatteriet har et innovativt design med grepsvennlige håndtak. Den store takdusjen gir en komfortabel, avslappende og behagelig dusj med stor vannføring.

Nautic Rund takdusj

.
.
Et blandebatteri med smarte funksjoner og harmonisk design for langvarig bruk. Den store takdusjen produserer rikelig med vann for en komfortabel, avslappende og behagelig dusj.

Nautic Square takdusj

.
Et blandebatteri med gjennomtenkt funksjonalitet og harmonisk design for langvarig bruk. Den store takdusjen gir en rikelig vannstråle for en komfortabel, avslappende og behagelig dusjopplevelse.

Toppdusj Nordic³ Round

.
Med sin klare, klassiske skandinaviske design passer denne funksjonelle takdusjen inn i ethvert baderom. Det store hoveddusjhodet produserer rikelig med vann, noe som gjør dusjen behagelig og avslappende.

Takdusj Nordic³ Square

.
Denne funksjonelle takdusjen har en klar, klassisk skandinavisk design som passer inn i ethvert baderom. Det store dusjhodet skaper en generøs vannstråle som gir en behagelig, avslappende og behagelig dusjopplevelse.

Takdusj Estetic Round

.
Dette armaturet kombinerer rene linjer og myke konturer med smart funksjonalitet. Det store takdusjhodet gir rikelig med vann for en avslappende og behagelig dusj.

Takdusj Estetic Square

.
Dette blandebatteriet kombinerer rene linjer og myke konturer med gjennomtenkt funksjonalitet. Den store takdusjen gir et sjenerøst vannvolum for en avslappende og behagelig dusjopplevelse.

Atlantic rund takdusj

.
Atlantic er en serie som omdefinerer betydningen av ordet «standard». Takket være Gustavsbergs vann- og energibesparende teknologi gir denne takdusjen komfort og nytelse.

636 kr
-55%
4 632 kr
-58%
4 342 kr
-10%
4 299 kr
-17%
-56%
-57%
-50%
5 976 kr
-50%
5 976 kr
-23%
-23%
-24%
-24%
5 399 kr

Takdusj & takdusjsett

Takdusjsett Square Gustavsberg

4 166 kr
6 767 kr